Hierbij de pré-aanstelling door Patrick, vertegenwoordiger voor de “sociale Dekenijen”, op de Koninklijke Dekenij Zwijnaardsesteenweg – Normaalschoolstraat, tijdens de nieuwjaarsreceptie op 28 Januari 2018, waar Patrick de vraag gesteld werd om de nieuwe bestuursleden die men officieel zal aanstellen tijdens de komende Dekenijfeesten, reeds nu een nieuw kenteken op te spellen als teken dat zij nu reeds opgenomen zijn in het bestuur, hierbij wordt het bestuur versterkt met nieuwe krachten, we wensen hen allen veel succes toe met hun functies, vanwege de RvB van de Opperdekekenij. Hierna volgde een groepsfoto met alle (huidig en nieuwkomers) bestuursleden.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *